Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Χάος στους δρόμους λόγω της απεργίας στα ΜΜΜ


Αυξημένη κίνηση  σε κεντρικές οδικές αρτηρίες παρατηρούνται από νωρίς το πρωί λόγω της απεργίας που έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.Η εικόνα στο κέντρο της Αθήνας έχει επιδεινωθεί λόγω και των συλλαλητηρίων που είναι σε εξέλιξη.

Αυτή την ώρα είναι κλειστοί όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, καθώς βρίσκονται σε εξελιξη δύο ξεχωριστές πορείες. Η πορεία του ΠΑΜΕ μάλιστα, θα φτάσει έως την αμερικανική πρεσβεία.

Νωρίτερα, υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις στην κάθοδο της Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στην άνοδο και κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας. Ταλαιπωρία και για τους οδηγούς που κινούνται και στα δύο ρεύματα της Βασ. Σοφίας, στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην άνοδο της Συγγρού.
Με υπομονή θα πρέπει να «οπλιστούν» και όσοι κινούνται με τα Ι.Χ τους στη Σταδίου, Βασ. Αμαλίας, στο παραλιακό μέτωπο προς Γλυφάδα (Ποσειδώνος από Καραϊσκάκη έως Αλίμου).

Η κίνηση στους δρόμους πάντως αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο έως και τις 9 το πρωί, οπότε και θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν οι συρμοί του μετρό. Υπενθυμίζεται ότι :
- Οι συρμοί του μετρό και του τραμ θα κυκλοφορήσουν από τις 9:00 το πρωί έως τις 16:00.

- Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τρόλεϊ και λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια από τις 09:00 έως τις 21:00.

- Τρένα και Προαστιακός: Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.