Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ για Τετάρτη 13-12-2017


Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες με τοπικές βροχές στα δυτικά τμήματα, όπου μετά το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα ενταθούν και τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες στη Μακεδονία περιμένουμε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017. Παράλληλα, κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 9 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 11 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 12 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Lemmy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.