Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Εσύ που προβληματίζεσαι αν πρέπει ή όχι να έχεις γλάστρα με χασίς στο σπίτι, ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ;;


Το επικοινωνιακό επιτελείο Τσίπρα έχει βρει ένα πανέξυπνο τρόπο για να παγιδεύει Νέα Δημοκρατία, Μητσοτάκη, σε πολιτικές ήττες σε θέματα (δες αναγνώριση φύλλου, ιατρική κάνναβη, κτλ), ενώ εφαρμόζει το σκληρότερο μνημόνιο ever έχοντας γνώση ότι και ο Μητσοτάκης δεν τα τολμήσει, ως πειθήνιο όργανο και αυτός των δανειστών, να εκτροχιαστεί σε αντιμνημονιακές κορώνες που δεν πιστεύει.

Για αποποινικοποίηση της κάνναβης έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης. Συγκεκριμένα μιλώντας στον Realfm 97,8 τόνισε ότι «κάποιος για ιδιόχρηση να έχει ένα φυτό κάνναβης στο μπαλκόνι του, καταβάλλοντας παράβολο στο κράτος».

«Η κάνναβη σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχει αποποινικοποιηθεί ,που σημαίνει ότι η ιδιόχρηση θα μπορεί είναι ελεγχόμενη και να έχει πληρώσει κάποιος το παράβολο του για να την κάνει. Να πω ότι να έχει στο μπαλκόνι του ένα φυτό και να πληρώνει 150 ευρώ για αυτό ,ένα τυχαίο παράδειγμα λέω, θα σπάσει τελείως αυτό το παράκυκλο» επισήμανε , υποστηρίζοντας ότι πρέπει επιτέλους οι ψυχοτρόπες ουσίες να αποποινικοποιηθούν και να μπουν στο συνταγολόγιο.

Για την ιατρική χρήση της Κάνναβης είναι το επί της ουσίας θέμα συζήτησης (και καλώς να επιτραπεί αφοί γιατροί θα είναι υπεύθυνοι για αυτή) βρίσκουν την ευκαιρία οι Συριζαίοι να μιλήσουν γενικά για την αποποινικοποίηση της, τσιμπάει η ΝΔ και όλο το χουντοφιλελευθεριστάν και απαντά με επιχειρήματα μεσαίωνα, γίνεται και ένα μπάχαλο στην Αριστερά με αφορμή τις όχι παράλογες θέσεις του ΚΚΕ για αυτό το θέμα μιας και με Κάνναβη μεν δεν πεθαίνεις αλλά είναι ψυχοτροπική ουσία αδιαμφισβήτητα και κανείς δεν θέλει να βλέπει το διπλανό του να "χάνεται", αν και το σύνολο της Αριστεράς δεν βλέπει καμία χρησιμότητα στο να φυλακίζεται ένας απλός χρήστης χασίς.

Ας σταματήσουμε να τσιμπάμε όμως.............

Για να μπορείς ή να μην μπορείς να έχει μία γλάστρα χασίς στο μπαλκόνι του σπιτιού σου, θα πρέπει να έχεις σπίτι.

Θα πρέπει να μην στο έχει κατασχέσει η τράπεζα, η εφορία ή το ασφαλιστικό ταμείο για χρέη.

Θα πρέπει να έχεις κάνει σαν Αριστερά και σαν Κίνημα τα πάντα ώστε να ανατραπούν οι πολιτικές ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ που φέρνουν τσουνάμι πλειστηριασμών το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ας μένουμε στα σημαντικά πρώτα και στα δευτερεύοντα να συζητάμε με ψυχραιμία, με επιστημονικό υπόβαθρο και κοινή λογική.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.