Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται να ”ξανασώσουν” την χώρα. Βοήθεια μας!


Αναβιώνουν παλιές δόξες.
Αρκετές εφημερίδες μετατρέπονται ξανά τον τελευταίο καιρό σε Πασοκοφυλλάδες παλαιού τύπου και της χειρότερης μορφής, ενώ κάποιες άλλες ανακαλύπτουν ένα νέο-Συριζό-πασόκικο βλαχό-μπαρόκ προσανατολισμό.


Λύσσαξαν κάποιοι να προβάλλουν εν είδει βομβαρδισμού το τελευταίο διάστημα την Φώφη Γεννηματά, αποσιωπώντας το ρόλο της στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και θαυμάζοντας το μηδενικό πολιτικό της έργο και κυρίως το κωμικό παλαιοπασόκικο στυλ που πάει να μιμηθεί και να το επενδύσει με ”σύγχρονο” ψευτομεταρρυθμιστικό περιεχόμενο.


Στο προσκήνιο ήλθε ακόμα με πηχυαίους τίτλους αυτές τις μέρες και ο Κ. Λαλιώτης με την ”αποκάλυψη”, άκουσον-άκουσον, μιας επιστολής του Αβέρωφ, η οποία περίπου έλεγε ότι η τότε δεξιά του 1980 παραδίδει ”καμμένη γη” στο ΠΑΣΟΚ και επομένως δεν τρέχει τίποτα και είναι δικαιολογημένα όσα ακολούθησαν από τον μεγάλο Ανδρέα, μετέπειτα τον μεγάλο Σημίτη και πρόσφατα από τον τρισμέγιστο Γιώργο Παπανδρέου.


Το επιμύθιο Λαλιώτη, λοιπόν, είναι απλό: Το ΠΑΣΟΚ ξανά πρέπει να τραβήξει προς νέεςδόξες ενάντια στη γνωστή δεξιά και μάλλον μαζί με τον νέο ΣΥΡΙΖΑ.
Ξεχάστηκε, φυσικά, μια λεπτομέρεια: Μας λένε ενάντια στην παλιά δεξιά, για να συγκροτήσουν τη νέα ”μεταμφιεσμένη” δεξιά, πολύ πιο αποτελεσματική και πολύ περισσότερο ικανή να περνάει τα πιο σκληρά μέτρα, χωρίς κοινωνικές αντιδράσεις και με ”αριστερή” ρητορική.


Δυστυχώς, αυτές τις ξαναζεσταμένες σούπες εμφανίζουν ξεδιάντροπα στους πολίτες, αφού οι τελευταίοι τους ανέχονται ακόμα και δεν τους έχουν πάρει στο κυνήγι και δεν τους έχουν στείλει εκεί που πρέπει να σταλούν για να πληρώσουν για τα εγκλήματα τους.


Δυστυχώς, πάλι με το άφθονο χρήμα και τη νέα διαπλοκή θέλουν να ξανακαθορίσουν το σκηνικό για να συνεχίσουν να καταστρέφουν και να ληστεύουν τον τόπο.


Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο..


iskra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.