Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 8-8-2017


Την Τρίτη 8 Αυγούστου 2017 αναμένεται αρχικά αίθριος και ζεστός καιρός σε όλη την χώρα, όμως από το πρωί έως και αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά καθώς και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά και τα πεδινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία στα βόρεια και δυτικά ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 25 έως 40 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 24 έως 38, στα νησιά του Ιονίου και του ανατολικού Αιγαίου από 24 έως 38, στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου από 24 έως 34, και στην Κρήτη από 26 έως 35.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά το μεσημέρι και απόγευμα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 30 έως 37 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το πρωί έως και αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενώ υπάρχει πιθανότητα για τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 30 έως 37 βαθμούς.

Lemmy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.