Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Η Monsanto και το Agent Orange. ΚΙΝΔΥΝΟΣ- ΘΑΝΑΤΟΣ!!!


Ένα ζιζανιοκτόνο που χρησιμοποιήθηκε για χημικό πόλεμο στο Βιετνάμ. Η Monsanto... έτυχε να είναι ένας από τους δύο μεγάλους κατασκευαστές του φονικού όπλου.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ  ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣTO ΜΠΛΟΚ  ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....
lolek

Το Agent Orange θεωρήθηκε υπεύθυνο για πάνω από 400.000 θανάτους και 500.000 γενετικές ανωμαλίες, ενώ ένα εκατομμύριο άνθρωποι υποφέρουν από προβλήματα υγείας που προκλήθηκαν από αυτό.

Οι επιπτώσεις του Agent Orange στο Βιετνάμ εξακολουθούν να είναι αισθητές. Η πρώτη επίσημη προσπάθεια καθαρισμού άρχισε μόλις το 2012. Ορισμένες χημικές ουσίες του Agent Orange μπορεί ακόμα να βρεθούν σε ορισμένα ζιζανιοκτόνα που χρησιμοποιούνται σήμερα.









Περισσοτερα:

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AF_%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82

1 σχόλιο:

  1. Η καλη μας η μονσαντο με τα αγνα προιοντα που οδηγουν στον θανατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.